Suntem aici sa te ajutam!

Astfel ca tu să fii mereu la curent cu informațiile necesare despre schimbarea furnizorului de energie


Am adunat cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la clienții noștri și așa s-a născut această pagină.

Pentru a veni în întâmpinarea ta, actualizăm pagina în mod constant cu cele mai noi întrebări și actuale răspunsuri.

 


Click pe întrebare pentru a vedea răspunsul.

De ce este mai ieftin curentul prin alt furnizor? +

Odată devenită legală posibilitatea fiecărui consumator de a-și alege furnizorul de energie electrică și de a negocia clauzele contractuale, o piață concurențială aduce nu doar prețuri mai mici pentru energie, ci și servicii mai bune față de clienți. Avantajul adus de mandatarea unui broker constă pe de o parte în ancorarea permanentă la noutățile pieței și transformarea oportunităților în optimizarea ofertei către tine, iar, pe de altă parte, beneficiezi de forța de negociere dată de volumul mulțimii clienților contractați. Unde sunt mulți, puterea crește.

Cât mă costă schimbarea furnizorului? +

Schimbarea furnizorului este un serviciu gratuit pentru care nu se percep taxe de conectare sau contractare.

Unde plătesc factura după schimbarea furnizorului? +

Fiecare furnizor înscrie în factură toate conturile și punctele de plată contractate, fiind direct interesat să ofere consumatorilor o plajă cât mai largă de posibilități.

După schimbarea furnizorului se poate schimba calitatea și continuitatea alimentării cu energie electrică? +

Schimbarea furnizorului nu implică modificări de ordin tehnic de distribuție energie. Nu este afectată calitatea alimentării cu energie electrică și nu vor exista întreruperi în alimenatrea cu energie.

Practic, după ultima citire a contorului, consumul tău nu va mai fi transmis către vechiul furnizor, ci va fi transmis noului Furnizor de către Distribuitor.

Ce se întâmplă în cazul unei defecțiuni tehnice? Cui mă adresez? Cine intervine și în cât timp? +

Atât în cazul întreruperii alimentării, fluctuațiilor de tensiune, cât și pentru problemele legate de contor, responsabilitatea intervenției îi revine Distribuitorului Zonal. Distribuitorul este plătit de către furnizor și are obligația legală de a interveni în cel mai scurt timp.

Modalitățile de contactare în vederea anunțării situațiilor de urgență sunt scrise clar în factura telefon verde, email, serviciu clienți etc.

Ai o întrebare despre schimbarea furnizorului de energie la care nu ai găsit răspunsul aici?

Întrebarea mea este...

Întrebarea mea este...

Trimite-ne cu încredere întrebarea ta despre schimbarea furnizorului de energie și noi îți trimitem răspunsul. Scrie întrebarea în câmpul indicat.

privacy Te respectăm și nu îți trimitem mesaje nesolicitate.