Schimbarea furnizorului de energie este simplă, avantajoasă și gratuită

 

Iată câteva dintre avantajele liberalizării și ale dreptului pe care îl ai acum – acela de a schimba furnizorul de energie:

 

Preț mai mic

Avantajul principal constă într-un preț mai mic. Ca în orice altă piață liberă, acest preț mai mic rezultă din libera concurență a celor peste 300 de furnizori ce dețin licențe ANRE.

Transparență

Transparență în tot ce înseamnă detaliile facturii, prezentarea clară a prețului negociat al energiei active și a componentelor reglementate

Partener de încredere

Un partener de business care vă ajută in tot procesul de schimbare al furnizorului și care rămâne disponibil și transparent și după semnarea contractului

Tehnic nu se schimbă nimic

În tot acest proces, toate componentele tehnice ramân neschimbate. Nu se schimbă producătorul, transportatorul, distribuitorul, firele, contorul, procedura de intervenție avarie, citire etc. Se schimbă doar entitatea care facturează toate aceste servicii.

Consultanță

Toată procedura de schimbare se derulează prin intermediul consultantului All Energy Broker. Clientul doar semnează un contract.

Libertatea de a alege

Clientul nu rămâne captiv la niciun furnizor. El are libertatea de a alege oricând un alt furnizor, respectând aceleași termene și condiții.